Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (7.09 secunde)
Sa speram ca pentru guvernanti, care vor rezolva problemele din sistem si nu pentru amaritii de bolnavi, cotizanti ai unui sistem falimentar, ce au tras ieri o spaima sora cu moartea.
Constitutia asta - sora cu romanul - se cunoaste la nevoie. Dreptul ei, cand te gandesti ca, in rest, si noi ne facem ca nu o cunoastem si nu am auzit de ea.
Insa Eberhard se simte aici acasa, iar pe stareta minastriii Vorona - locul in care ii place sa poposeasca - o considera ca o adevarata sora.
Vestea, atat de scandaloasa si de violenta, se pare ca a cam prins postul de televiziune ahtiat dupa batai si ruperi de oase in off-side. Pai se poate? De fapt, difuzarea evenimentului n-ar fi cazut tocmai bine pentru postul sora (sau matusa?) al PRO-ului.
O fetita a supravietuit in timpul atacului din Teatrul Dramatic din Mariupol. Fetita si-a pierdut ambii parinti si sora in urma atacului. Rusii stiau ca teatrul era pentru ucraineni un adapost.
Sora a noastra de ginta latina, Franta ne-a scapat de niste emotii usor teatrale ratificand cu unanimitate de voturi, in Camera superioara a Legislativului, Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007.
Culmea este ca, dupa ce l-au jefuit de cei 400 de euro, indivizii au gasit de cuviinta sa-i acorde si o corectie, care l-a lasat intr-o stare sora cu moartea.
Nu mai departe de acum doua zile, un pusti, de doar 15 ani, a mincat o bataie sora cu moartea de la un tinar pe motiv ca a suparat-o cu glumele lui pe iubita omului.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Este un mod prapastios de a privi lucrurile, pe linia fatalismului mioritic. Ca asa stau lucrurile ne-o confirma o veste venita din sora noastra de veacuri, Franta.
In schimb, l-am urmarit spunand condoleante familiei doctorului ucis de un barbat furios ca sora sa nu si-a primit medicamentele compensate.
Iar acest lucru se intampla in Ungaria si Cehia, sora mai mare care s-a desprins din Cehoslovacia. Budapesta si Praga sunt doua capitale pline de turisti, ceea ce nu se poate compara cu prafuitul Bucuresti.
De la sora acestuia am aflat lucruri care, daca s-ar confirma, ar atrage cel putin cercetarea disciplinara a unor magistrati, care se pare ca s-au antepronuntat, anuntandu-l pe inculpat ca nu poate scapa de inchisoare inainte de a da o hotarare in dosar.
"Iarna nu-i ca vara" si-a gasit, la inceput de 2009, sora mai mica, dar cu pretentii de marire: "Muntele-i ca marea".
In acel moment, barbatul a fost lasat in libertate, pentru ca procurorii au considerat ca acesta nu reprezinta un pericol public. Desi a luat o bataie sora cu moartea, fata si-a retras plangerea depusa la politie.
Baiatul le-a spus rudelor si vecinilor ca simte lipsa mamei si ca nu mai poate trai fara ea, chiar daca tatal, Marin Mihalache, angajat la Pitesti, la Serviciul Domeniului Public, avea grija de copii, respectiv de baiat si de sora acestuia", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Trandafir.
De la petrecere nu avea cum sa lipseasca fratele ei, Mircea Eremia, care a dat din casa si ne-a spus cum stau lucrurile intre el si sora sa.
Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie: 1. Mariana Sora 2. Liliana Dorobantu 3. Morar Maria Loredana 4. Dorobat Florin 5. Mester Elena
Daca-si va convinge sora sa-si retraga plangerea, Apostol va scapa de raspunderea penala, pentru ca noile reglementari nu ii mai arunca la zdup pe infractorii care se inteleg cu victimele lor.
Se pare ca scandalul ar fi pornit de la o suma de bani, iar cand a avut loc tragedia, in casa se mai aflau mama si sora atacatorului.
google-analytics.com